Onze leveranciersFanfaro GmbH is een Duitse producent van verbruiksartikelen voor de automotive industrie. Het bedrijf is jarenlang actief in het ontwikkelen en creëren van geavanceerde technologieën voor de productie van de motorolie, smeermiddelen en aanverwante artikelen.

Modern en innovatief: de producten van Fanfaro zijn gekenmerkt door de toepassing van de meest moderne en innovatieve technologieën.

Kwaliteit: Fanfaro producten voldoen aan de hoogste eisen gesteld door de branche organisaties en de autofabrikanten door toepassing van de meest innovatieve technologieën tijdens de ontwikkelingsfase van de producten.

Breed assortiment: De Fanfaro productlijn wordt succesvol verkocht op vijf continenten en omvat de volgende productgroepen:

Motorolie van verschillende viscositeit gradaties voor personenwagens.
Motorolie voor tweetakt en viertakt motoren voor o.a. auto's, boten, tuinmachines en industriemotoren.
Olie voor vrachtwagens en zwaar materieel inclusief additieven die ontwikkeld zijn voor zware werkomstandigheden.
Tandwielolie, hydraulische olie, hoogwaardige en professionele producten voor het smeren van machines en motoren van nagenoeg alle fabrikanten.


  

Mannol GmbH  is een Duitse producent die is opgericht in 1993. Het merk Mannol biedt een volledig assortiment automotive-additieven en -verzorgingsproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor auto's, motorfietsen en toepassingen voor commerciële en industriële apparatuur.

Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

EU-kwaliteit is goedgekeurd door voertuigfabrikanten

Een productiecapaciteit van 400 ton smeermiddelen per dag

Het hoogtechnologische assortiment, die omvat:

Remvloeistoffen met een zeer lage water absorptie

Verschillende soorten koelvloeistoffen voor alle typen transportvoertuigen

Vaste smeermiddelen met additieven ter verbetering van de prestaties 

Toevoegingen en additieven voor olie, brandstof en koelsystemen
Verzorgingsproducten voor interieur, exterieur, glazen oppervlakten, motorruimte en voor uiterlijke verzorging en bescherming tegen corrosie


  De handelsmerk SCT- Vertriebs GmbH staat al sinds jaar en dag symbool voor hoge kwaliteit. Sudheimer Car Technik - Vertriebs GmbH (SCT) ontwerpt onafhankelijk producten die voldoen aan de behoeften en wensen van o.a. autobezitters. Elk product wordt grondig bekeken en ondergaat talrijke tests op speciale testfaciliteiten.

Het SCT kwaliteitsmanagement gecombineerd met verschillende functionele testen zorgen in elke fase van de ontwikkeling voor kwaliteitsborging van het uiteindelijke product. Alle SCT-Duitsland productiecentra zijn gecertificeerd volgens de ISO / TS 16949 kwaliteitsnormen.

 

 Het assortiment van SCT bevat:

Verschillende soorten oliefilters

Groot aanbod autogereedschap

Remvloeistoffen met een zeer lage water absorptie
Verzorgingsproducten voor interieur, exterieur en motorruimte